Värska Kuurortravikeskus

+372 799 3901

Värska kuurortravikeskuse logo.

“Mind vaevasid pidevad kaela- ja seljavalud”

Lihaspingetest sageli valulik selg ning kael võivad muuta elu suisa põrguks. Seda on võimalik oluliselt leevendada Värska sanatooriumi nädalases kuurortravi paketis sisalduvate protseduuridega, mille mõju kestab veel poole aasta möödudeski.

Pikk sundasendis viibimine ei lase lihastel lõdvestuda. Valulik puusaliiges või põlv sunnib kehaolekut muutma. Sellest tekivad täiendavad lihaspinged ning valud. Valu ei pea kannatama, seda saab ära hoida. Soolane mineraalvesi on põletikuvastase toimega, selle mõnus soojus lõdvestab lihaseid ja parandab vereringet. Kõik Värska sanatooriumi kuurortravipaketid sisaldavad mineraalveevanne ja neist kõige erilisem on pärlivann.

Selleks hetkeks kui te istute vanni, on veetemperatuur sätitud mõnusalt siidiseks – 37-39 kraadi. Olete üleni kaetud loodusliku mineraalveega Värska-6, mis oma soolsuselt sarnaneb ookeaniveele ja on kümme korda kangem kui Värska lauavesi.

Ta voolab vanni otse maapõuest enam kui poole kilomeetri sügavuselt 600 miljoni aasta vanuste kivimite vahelt. Tõeline looduse vägi. Vägi, millel on teaduslikult tõendatud ravitoime. Ja siis lisanduvad «pärlid!» Peente õhumullikeste mikromassaaž, mis toniseerib, parandab vereringet, mõjub soodsalt närvisüsteemile. Teid ümbritsev looduslik mineraalvesi Värska-6 sisaldab mitmeid mikroelemente: vaske, tsinki, strontsiumi, mangaani, broomi, liitiumi, ja vähivastaselt mõjuvat seleeni. 

 

DR. Külli Margus SOOVITAB: „Meil on kogenud meeskond ja tõhusad vahendid teie vaevuste leevendamiseks. Värska kuurort erineb kõigist teistest selle poolest, et see on ehitatud otse mineraalveeallikatele. Mineraalvesi ühes kohaliku ravimudaga annavad maailmas ainulaadse koosluse.“

Hingake sügavalt sisse. Ruumi astudes panite tähele erilist lõhna, milles on tunda kerge väävelvesiniku ja soolaaurudega segunenud aroom. Sellel on väga hea toime teie hingamisteedele. Sel ajal kui olete vannis, mõjub teile rahustuvalt ka veeauruga sisse hingatav broom. Leevendust saavad astma-nähud, seljavalud, psoriaas, lihaspinged ja terve hulk stressi tekitavaid vaevusi. Ilmselt sooviksite, et see kestaks veelgi pikemalt, kuid ees ootab veel mitmeid protseduure, millel on samasugune enesetunnet parandav mõju. Ja täiesti naturaalne, otse maapõuest.

 

Nädalakava 18-24.12

  Esmaspäev 18.12 14.00 RAHULIK JALUTUSKÄIK PIKALOMBI MATKARAJALE. Soovijatel koguneda administraatori juures, tasuta. 16.00 SHINDO VENITUS- JA LÕÕGASTUSTUND võimlas kabinett 321. Eelregistreerimine ja tasumine administraatori

Read More »

NÄDALAKAVA 11-17.12

  Esmaspäev 11.12 14.00 RAHULIK JALUTUSKÄIK PIKALOMBI MATKARAJALE. Soovijatel koguneda administraatori juures, tasuta. 16.00 SHINDO VENITUS- JA LÕÕGASTUSTUND võimlaskabinett 321. Eelregistreerimine ja tasumine administraatori juures,

Read More »

Nädalakava 4-10.12

  Esmaspäev 4.12 14.00 RAHULIK JALUTUSKÄIK PIKALOMBI MATKARAJALE. Soovijatel koguneda administraatori juures, tasuta. 16.00 SHINDO VENITUS- JA LÕÕGASTUSTUND võimlaskabinett 321. Eelregistreerimine ja tasumine administraatori juures,

Read More »

Nädalakava 25-31.12

  Esmaspäev 25.12 13.00-14.00 Lõunasöögil Lahe Restos, mängib meeleolukat jõulumuusikat Einar klaveril.   Teisipäev 26.12 16.00 SHINDO VENITUS- JA LÕÕGASTUSTUND võimlas kabinett 321. Eelregistreerimine ja

Read More »
Värska kuurortravikeskuse sanatooriumi hotelli hoone keset metsa Värska lahe kaldal õhust pildistatuna.

NÄDALAKAVA 17 – 21.04

Esmaspäeval 17.04 16.00 SHINDO VENITUS- JA LÕÕGASTUSTUND võimlas kabinett 321. Eelregistreerimine ja tasumine administraatori juures, osalustasu 10 eurot, kohtade arv piiratud.   Teisipäeval 18.04 19.00

Read More »
Värska talumuuseumi väravad.

Nädalakava 20.-26.03

Esmaspäeval 20.03 14.00 RAHULIK JALUTUSKÄIK MATKARAJALE. Soovijatel koguneda administraatori juures. Sobib ka lastele, tasuta.16.00 SHINDO VENITUS- JA LÕÕGASTUSTUND võimlas kabinett 321. Eelregistreerimine ja tasumine administraatori

Read More »
Värska kuurort - sanatoorium ja laht lennukilt pildistatuna.

Puhkus elu allikatel

Suunurgad kerkivad justkui iseenesest. Kohe algab puhkus. See on täis tervendavat lõõgastust, konnade krooksumist, magusaid mustikaid, suus sulavat kamavahtu ja meesõira. Kuhu te ka ei vaataks, paistavad kõikjal männid, mille magus lõhn laseb hingata täiel rinnal.

Read More »
Scroll to Top